CunitCarnaval.com

Protagonistes

Així escollim protagonistes!

Un cop passat el Carnaval 2015 es torna a fer un replantejament del carnaval. Fer crèixer la festa gran del nostre municipi és prioritat i per destacar sobre la resta calia innovar encara més. Llavors es planteja una reforma profunda que donarà un gir a la festa. Els protagonistes els portarà cada any una colla i es decidirà per assemblea. 

La colla organitzadora dels Reis de la festa s'encarregaran de portar el fil conductor des de l'inici fins el final i durant els dies de carnaval podran portar totes les idees al seu terreny. D'aquesta manera el programa s'allarga un cap de setmana abans del de la Gran Rua amb la presentació de la colla de Carnestoltes i Reina que era un dels objectius per descatar per sobre d'altres carnavals i fer soroll abans de l'hora! 

Una altra de les conseqüències d'aquest canvi és que entre colles es "picaran" per dur a terme idees de gran nivell i a més guanyar en seguiment dels actes ja que la colla organitzadora es volca al 120% a cadascun dels seus actes. Això significarà que tota la resta aniran als actes per a què a propers anys també tinguin el mateix nivell de seguiment. 

Cal destacar que el Boig formarà part de la comitiva que portarà aquest any la colla organitzadora: Los Soñadores! 

Boig del Carnaval

Personatge que ha voltat per tots els carnavals del món. Un a un va recòrrer tota la geografia per trobar el millor caranval de la Terra. I al 2014 va escollir Cunit! Ell defensa els interessos del carnaval per sobre de tot i alguns cops fot canya als polítics que no fan les coses bé. 

Va escollir Cunit per la seva qualitat en les creacions de les colles i pels seus esdeveniments de nivell i diferents. A més el sentiment amb el que es viu a Cunit no es pot comprar amb diners! Com un poble podia sentir tant una festa? Clar, és la festa gran! Amb ell tot l'any i amb Sa Majestat Carnestoltes durant la setmana de Carnaval, Cunit viu amb més energia que mai! 

Serà protagonista a tots els actes, a uns assistint i d'altres no; però per les seves xarxes socials no deixarà que ningú se'ls perdi. Si alguna cosa caracteritza al Boig és que és molt descarat i no es talla mai. Així que tots els anti-carnaval aneu amb molt de tacte, si no pillareu. És l'únic que compta amb xarxa social propia: a Twitter @BoigCarnaval i a Facebook Boig Carnaval Cunit.

El Carnestoltes

Sa Majestat el Rei Carnestoltes és el personatge central del nostre carnaval. Qui pren el poder durant la setmana de la festa gran a Cunit. Arriba dijous i ja pren unes decisions que reflectirà en el seu pregó agradables pel poble, encara que no tant pel govern local. Ell representa la festa, el no ser correcte; políticament parlant, la disbauxa, la rebel·lia i sobretot ell ho dóna tot en cada esdeveniment.

Sa Majestat no planeja res, improvisa la seva agenda i sempre assegura sorpreses durant la setmana. Després d’una setmana on no dorm, ho dóna tot, altera el poble i permet unes normes que agraden al municipi. Mor de sobte el dia que s'anomena dimecres de cendra.

La Reina del Carnaval

 

La Reina del Carnaval de Cunit és l’encarregada de retornar el poder al govern local un cop mort el nostre Carnestoltes i llegir el testament que deixa escrit per a què no se’l trobi massa a faltar.

Ella representa la bellesa, la dança, la espectacularitat, la simpatia i el saber estar. A ella li agrada tenir l’agenda ben quadrada i no li agrada improvitzat, per això es posa nerviosa amb Sa Majestat.

La Reina és la primera en saber que ha mort el Carnestoltes i la primera que plora davant la pèrdua de Sa Majestat i agafa el seu testament per fer saber a Cunit que ha mort però vol certes coses.

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit