CunitCarnaval.com

Gràcies per #elcarnavalestadeferia i no hi ha Sant Joan

Abans de començar la Feria ja teníem el NO a qualsevol esdeveniment per a la Revetlla de Sant Joan però no volíem frustrar les vostres ganes d'actes. Era hora de gaudir entre tots els carnavalers d'una caseta que s'ha tornat a reinventar. Més voluntaris que mai, plena a totes hores, diferent obsequi amb el pack, un ambient familiar que ja va de la mà amb el nostre carnaval i unes tapes que ens han deixat a tots ben plens de bons moments compartits.

Gràcies a tots el carnavalers que heu posat tot el vostre sentiment en aquesta caseta màgica. Tant els voluntaris que tenen un mèrit gegant, com cada carnavaler que ha vingut a col.laborar amb la festa gran del poble. Tots junts hem creat un ambient molt especial. Alma Kale, ballarins/es improvitzats, Guillem Estadella, xarxes socials, voluntaris, carnavalers, etc. han fet d'aquest acte una comunió única que ningú oblidarem. Només podem tornar a donar mil gràcies! 

Com ja vam anunciar, el proper dia festiu per Cunit serà el 20 de maig. El contraband i els seus anys tornen a Cunit i des del carnaval sumarem amb una paella contrabandista. Hi haurà diferents activitats al nucli antic i us esperem a tots allà en un acte que ja és un èxit a Cunit. Després de maig, la cosa no pinta gaire bé. Amb el "no" de l'ajuntament per part de Cultura, Seguretat i Promoció econòmica. Va quedar clar que ni amb alternatives es podria dur a terme una Revetlla pels cunitencs. 

Va quedar molt clar per ells aquest no. Però ja sabeu que tots els carnavalers, que no som pocs; com s'ha vist a la caseta, no ens aturarem. No volen estudiar ni alternatives al pla A que tots volem, doncs perfecte. Farem més soroll. Ara ja no estem cansats, tenim molt clar el que volem, els coneixem i no ens atura ni l'alcaldessa, ni el regidor de seguretat, ni els de Guanyem ni una oposició que tampoc vol fer res. Els vostres comentaris ens han omplert d'energia per no aturar aquesta guerra contra l'anomenat costat obscur. 

És emocionant veure actes on tots els cunitencs ens relacionem i costa entendre perquè no els volen. Ens ha quedat clar que comencen a barrejar que això que el carnaval expliqui cosetes de com es fan les coses no agrada i si poden carregar-se actes ho faran. Demostren poca responsabilitat i professionalitat si ho fan així. Però així són. Al carnaval ningú té salari, ells tenen i han de fer el que poble vol amb responsabilitat. Si el pla A és de dubtosa viabilitat, no hi ha opció al B? Així no. 

El nostre planing per aquest estiu, de tota manera, era reduir actes per centrar-nos amb un 30 aniversari que ja hi estem depositant moltes hores però no amb aquesta actitud per part dels governants. Per molt que volem, potser el nostre estiu acaba el 20 de maig. HO SENTIM DE TOT COR! Hem escoltat els vostres comentaris a la caseta i sabem que voleu un model com el que proposem però no està a les nostres mans. Gràcies per tot i us veiem al 20 de maig a la Plaça del Casal. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit