CunitCarnaval.com

Junta renovada i a l'horitzò el 30 aniversari

Deprés d'un carnaval inoblidable, era hora de fer balanç. Tothom ha vist que aquest model està funcionant molt i molt bé, encara i així hi ha aspectes en que es pot millorar. Això és el que es va treballar a l'assemblea, que va tenir poc temps per destacar tots els punts positius i es va mirar en com millorar de cara al 30 aniversari. Sempre presents aquests punts a millorar i ara que el programa s'ha estabilitzat, s'introduiran noves iniciatives de cara a un aniversari que pinta molt bé des dels seus primers moviments.

Una de les primeres novetats és la junta. Mantenen Lola Diaz i Rocio Arteaga per dos anys més com a presidenta i vicepresi, respectivament. Entra Daniel Fernandez com a secretari, Carmen Urgell tresorera i Janette i Alberto Maqueda dos vocals amb una implicació espectacular. Unanimitat al vot de les colles i un cop més tots units de cara a tot el que ve nou. Va ser l'única candidatura i els carnavalers volen mantenir aquesta dinàmica positiva del carnaval cunitenc. 

Tancat tema junta, s'obria el tema del conveni que es signarà ben aviat amb l'ajuntament. On quedarà prou clar que s'ha de participar activament a l'entitat per poder seguir omptant a aquells beneficis que tenen les colles locals. En cas negatiu serà com una colla visitant. Són moltes hores dedicades a un carnaval i es normal que les colles comptin amb certs beneficis, però si no hi ha implicació haurà de fer la cua sencera per poder participar a la Gran Rua i no partiran des de l'estació, per dir un exemple. Es vol tancar una gran novetat de cara a les inscripcions del 30 aniversari que podrien funcionar per invitació. 

Un cop signat aquest conveni, que en un mes hauria d'estar tancat, s'informarà a tothom de les condicions que ja estan negociant. Era hora de parlar del carnaval i no es van tancar temes del proper estiu. Però ja es va començar a parlar sobre el proper regnat. Va quedar clara que la posició és que ho porti una de les colles amb més anys al Carnaval de Cunit. Veurem si és així, ja que és una edició especial. Encara passaran unes setmanes per presentar projectes i acabar d'aclarir el proper regnat. Mentrestant ja comencen a sortir les idees que estaven a un calaix per aquesta edició tan especial que ens ve. 

El 30è aniversari vindrà carregat de novetats. La primera començarà a l'abril. Els companys del Boig duran a terme un programa d'entrevistes al Canal de Youtube del Carnaval de Cunit. El "Xat Boig" ja té els dos primers convidats, començant amb Lola Diaz i tot seguit, Sa Majestat Dani. No seran entrevistes on informaran sobre idees, horaris, ni valoracions. Coneixent el Boig seran entrevistes on és voldrà treure el màxim sentiment possible i que es parli d'una manera diferent del nostre carnaval i apropar-lo encara més a tots els carnavalers. 

Ja es pot anunciar que a la propera edició portarà un acte gran pel diumenge després de la Gran Rua. Divendres ja és un dia gran, no cal parlar de com és dissabte a Cunit i ara també pretenen un diumenge que deixi a tots de pedra. Es dóna molta importancia a aquest acte, es sap que comptarà amb la participació de les colles. Les colles han estat i són la base del nostre carnaval i amb aquest nou esdeveniment encara quedarà molt més clar. 

Per concluir, resumim que primer objectiu serà el conveni amb l'ajuntament. I paral.lelament ja s'està treballant de cara a la propera edició que marcarà el tancament d'un cicle brillant i obrirà un altre que s'espera millor. Carnavalers estigueu atents que aquest any es comunicarà cada pas endavant d'aquest projecte, ja que la comunicació serà molt més consistent! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit