CunitCarnaval.com

Valoració feta!

Màxima assistència a una assemblea que ratifica el que ja s'ha vist. Ha estat una edició on ha funcionat ben bé tot al 100% i els quatre punts negres que es van treure són coses millorables a la següent edició i res irreversible.  Hem arribat a la primera parada del nostre trajecte: tenir un model sòlid. Ara queda, encara, molt per fer.

Acceptació increïble de que una colla porti Carnestoltes i Reina, de fet ja tenim nova colla organitzadora pel 2017. Farem oficial molt aviat la colla per web i xarxes socials, encara que Soñadores i la nova colla es posaran d'acord per a què a un dels actes que venen sigui tot més visual. Tot Cunit cel.lebra començar el carnaval un cap de setmana abans i els establiments encara més. Van acabar amb el pà a molts bars, els carrers estaven plens des de la tarda i ha donat vida abans d'hora que era la intenció que tenia la Coordinadora. 

De cara de Dijous Gras ja sabem que li queda una empenta més forta, però entre la colla organitzadora dels protagonistes i les colles farem que creixi més. La tarda de divendres infantil és un èxit i de cara l'any vinent hi haurà novetats amb els actes infantils. I què dir de la nit? La batalla de coreos s'ha convertit en un acte ja consolidat a la seva segona edició. Un pavelló ple, un ambient únic, una qualitat a totes les colles que ens va deixar de pedra... Aquest carnaval ja demostra molt que no és tan sols la Gran Rua i això és un orgull per a tots. Les nits comencen a funcionar a un nivell excel.lent, cosa que mancava i era crítica d'altres edicions. 

Dissabte, sempre dia central, va servir per demostrar perquè Cunit té el millor carnaval de la zona. Exposició de carrosses molt exitosa, carrers plens i tapes carnavaleres a totes les taules. Una Gran Rua que encara millorarem més l'any vinent però que va emocionar a tot carnavaler present al nostre municipi. Mai, amb la poca memòria que tenim, hem vist tant públic als carrers i ens superem cada any en rebuda d'espectadors. Esperem continuar així! La nit amb la festa 40 va ser molt bona i tant ells com nosaltres hem quedat molt satisfets pel primer carnaval en el que col.laborem. 

Dimecres de Cendra encara que la pluja era amenaçava constantment va tenir bona acceptació de nou. Amb una plaça de la Unió cada any més ambientada. Tots els aspectes positius estan dits i les coses a millorar són temes com les inscripcions que ja vam avançar que ens agradaria fer-les encara abans i sent nosaltres els interlocutors amb les colles ja que el nostre consistori sempre li costa una mica. Si el nostre consistori no pot assolir el paper de portar camions amb sopars ho haurem d'encarregar a la colla de Carnestoltes i Reina al final també. Amb humor tot és millor, seguirem millorant aquests petits aspectes per a què això segueixi creixent. 

Tenim una cosa que ja agradaria a molts carnavals: un model. Un model que creix any rere any ja que l'aposta de les colles i la seva unió està sent gegant. Molta gent ens diu ara "no us atureu i us conformeu", tranquils que no ho farem. Portarem on tots pensem que mereix estar el nostre carnaval i sabem que encara ens queda molt per fer. VISCA EL CARNAVAL DE CUNIT

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit