CunitCarnaval.com

Comencem a posar-li cara a aquesta edició

Es pot confirmar a aquestes alçades que arriba l'edició més llarga en quant a actes i dies del Carnaval de Cunit, del 30 de gener al 10 de febrer. És una edició plena de canvis i petites modificacions que faran encara més gran el nostre carnaval. Des de la nova junta un dels canvis donats va ser que la imatge del carnaval (tant la oficial, com la infantil) seria escollida a les escoles i institut de Cunit.

També destacar la participació de la llar d'infants a la decoració què es fa pel Pavelló Els Joncs. Tots els centres han fet un gran esforç organitzatiu per a què tothom presenti la seva petita obra d'art. Ja es valora amb gran satisfacció aquesta novetat implantada aquest any ja que s'han presentat prop del miler d'obres i no ha estat gens fàcil decidir. Mireu què és fàcil que un dissenyador ho faci tot eh? Però no, el carnaval es viu des de petits i cal que tots s'impliquin i aquesta era la idea. Un disseny nascut a Cunit, amb sentiment carnavaler i un projecte que ha estat molt ben rebut per tots els alumnes de Cunit. 

La imatge guanyadora del concurs del carnaval infantil ha anat a parar al CEIP Pompeu Fabra, a l'alumna Rosa Martinez de 6èA. Amb un lettering molt original dòna la benvinguda a tots els actes infantil, que com ja es porta fent des de fa uns anys no són pocs. Molt aviat s'anunciarà el programa oficial del carnaval i podreu veure en aquest 2016 com la festa gran de Cunit lluirà més que mai. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit