CunitCarnaval.com

Dates Carnaval 2014 a Cunit

Molta gent ens comença a preguntar a quines dates cau el Carnaval de Cunit aquest any i per respondre a totes aquestes persones fem aquesta noticia, a més donarem alguna que altra pinzellada sobre el que pot ser el proper carnaval al nostre poble. 

El Carnaval serà del 27 de febrer, Dijous Gras, fins el dimecres de cendra que caurà en 5 de març. I sí, dissabte de la Gran Rua és dia 1 de març, ja el podem marcar tots al calendari.  Només coneixes la Gran Rua? Doncs prepara't perquè Dijous Gras vindrà carregat de sorpreses, divendres els infants es posaran contents amb el nou esdeveniment per ells. Dissabte segur que no fallaràs i diumenge els menuts en gran s'ho passaran. Dimecres tots plorarem amb un dia en el que augmentaran les activitats al nucli antic.

Anem camí de batre el rècord de participació en quant a grups locals si no ens fallen els comptes. El poble segurament tindrà una decoració més vistosa. La difusió es farà abans que en altres edicions. Més actes que mai. Ingredients que ens fan ser molt positius de cara a la propera edició... encara hi ha més ingredients però ja els anirem explicant. Volem fer que Cunit es llenci al carrer i visquem el millor carnaval de la nostra història! Esteu preparats? 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit